Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada badem şekeri yediğini görmek

Rüyada badem şekeri yediğini görmek

Rüyada badem şekeri yediğini görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, kafasının boşalacağına yorulur.

Rüyada badem şekeri yediğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda net fikir sahibi olmakta ya da bazı kişilerin veya davranışlarını veya tepkilerini tahmin etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada badem şekeri yediğini görmek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine inanılır.

Rüyada şekerli badem görmek zamanla daha çok para elde edeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz badem şekeri yemek mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bademli şeker yemek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayattan daha zevk alacağına rivayet eder.

Rüyada badem şekeri görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada badem şekeri almak parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, rahata erileceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına alamet eder.

Rüyada badem şeker yemek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada badem şekeri dağıtmak ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments