Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlışlıkla cam kırmak

Rüyada yanlışlıkla cam kırmak

Rüyada yanlışlıkla cam kırmak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, can sıkıcı haberler almaya, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla cam kırmak gördüyseniz:

  • Öfkelenmek veya alınmak belli konuların gidişatını değiştirmeyecektir, bindiğiniz dalı kesmemeye dikkat etmelisiniz.

Rüyada yanlışlıkla cam kırmak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, borçların sonlandırılacağına, bunun da geleceğine işarettir.

Rüyada yanlışlıkla ayna kırmak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada yanlışlıkla bardak kırmak bunun için Allah’a şükredeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla telefon kırmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine işaret eder.

Rüyada yanlışlıkla yumurta kırmak boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla ateş etmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada oruçluyken yanlışlıkla yemek yemek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla kurana basmak sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments