Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlışlıkla telefon kırmak

Rüyada yanlışlıkla telefon kırmak

Rüyada yanlışlıkla telefon kırmak hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, sorunlarının günden güne azalacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla telefon kırmak gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte aslında yanlış bir strateji izlediğinizi veya yanlış düzenlemeler yaptığınızı görebileceğiniz durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada yanlışlıkla telefon kırmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına işarettir.

Rüyada yanlışlıkla cam kırmak dileklerin gerçekleşeceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada yanlışlıkla bardak kırmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına inanılır.

Rüyada yanlışlıkla ayna kırmak eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla yumurta kırmak yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada yanlışlıkla mezara basmak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla öpüşmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla oruç açmak geçim derdinin sona ereceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments