Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlışlıkla ateş etmek

Rüyada yanlışlıkla ateş etmek

Rüyada yanlışlıkla ateş etmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına delalet eder.

Rüyada yanlışlıkla ateş etmek gördüyseniz:

  • Unutmayın ki, söylenen sözler her zaman arkalarında derin manalar barındırmazlar.

Rüyada yanlışlıkla ateş etmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına işarettir.

Rüyada yanlışlıkla oruç yemek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, bereketli bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada yanlışlıkla birini öldürmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada yanlışlıkla erkekler tuvaletine girmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla öpüşmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına işarettir.

Rüyada yanlışlıkla kurana basmak içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına inanılır.

Rüyada yanlışlıkla telefon kırmak daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanlışlıkla cam kırmak rakiplerine karşı güç elde edeceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments