Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlışlıkla ayna kırmak

Rüyada yanlışlıkla ayna kırmak

Rüyada yanlışlıkla ayna kırmak yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada yanlışlıkla ayna kırmak gördüyseniz:

  • Sizden daha güçlü olanlardan çabuk etkileniyorsunuz.

Rüyada yanlışlıkla ayna kırmak iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, kazançlı bir adım atılacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yanlışlıkla yumurta kırmak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, hayatın yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla telefon kırmak her anlamda feraha kavuşacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanlışlıkla cam kırmak işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, rahat nedir öğreneceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla bardak kırmak sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, onları okula göndereceğine inanılır.

Rüyada yanlışlıkla ateş etmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçluyken yanlışlıkla su içmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işaret eder.

Rüyada orucunu yanlışlıkla bozmak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments