Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlışlıkla yumurta kırmak

Rüyada yanlışlıkla yumurta kırmak

Rüyada yanlışlıkla yumurta kırmak kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla yumurta kırmak gördüyseniz:

  • Koşullar farklılaşıyor.

Rüyada yanlışlıkla yumurta kırmak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla cam kırmak sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine alamet eder.

Rüyada yanlışlıkla bardak kırmak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, başarısının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanlışlıkla ayna kırmak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine delalettir.

Rüyada yanlışlıkla telefon kırmak bazı sırların açığa çıkacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla yangın çıkarmak stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine alamet eder.

Rüyada yanlışlıkla kedi öldürmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, rahat geçinerek yaşayacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada birini yanlışlıkla öldürmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments