Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçluyken yanlışlıkla su içmek

Rüyada oruçluyken yanlışlıkla su içmek

Rüyada oruçluyken yanlışlıkla su içmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, öz güven kazanacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, karalar bağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçluyken yanlışlıkla su içmek gördüyseniz:

  • Ters giden veya uyumsuzluk yaşanan konuları görmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada oruçluyken yanlışlıkla su içmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine delalettir.

Rüyada yanlışlıkla oruç bozmak zor zamanlar yaşayacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken yanlışlıkla yemek yemek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına işarettir.

Rüyada yanlışlıkla orucunu bozduğunu görmek çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına rivayet eder.

Rüyada oruçluyken yanlışlıkla yemek yemek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada orucunu yanlışlıkla bozmak sevinçli ve güzel günler görüleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada orucu yanlışlıkla bozduğunu görmek kalbinin küt küt edeceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine işaret eder.

Rüyada orucu yanlışlıkla bozmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments