Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlış yerde inmek

Rüyada yanlış yerde inmek

Rüyada yanlış yerde inmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada yanlış yerde inmek gördüyseniz:

  • Beraberce vereceğiniz bazı kararları uygulamaya sokuyorsunuz.

Rüyada otobüsten yanlış yerde inmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, bir bebek sahibi olunacağına, verilen  sözlerin tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanlış yerde inmek yokluğa, darlığa düşeceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanlış durakta inmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden kayarak inmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, helal ekmek yeneceğine rivayet eder.

Rüyada bir yerden aşağı inmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, dolayısıyla geleceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada yüksek yerden inmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok yüksek bir yerden inmek sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek yerden aşağıya inmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments