Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlış durakta inmek

Rüyada yanlış durakta inmek

Rüyada yanlış durakta inmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, başarısının çoğalacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanlış durakta inmek gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren alanlarda değişikliklere veya beklenmedik gelişmelere açıksınız.

Rüyada yanlış durakta inmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, maddi olarak zarar edeceğine inanılır.

Rüyada durakta inmek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine delalet eder.

Rüyada durakta oturmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işaret eder.

Rüyada son durak görmek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine işaret eder.

Rüyada dolmuş durağı görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, eğlenceli günler geçireceğine inanılır.

Rüyada durakta beklediğini görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada tren durağı görmek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada durakta beklemek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, yıkılacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments