Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suratının şiştiğini görmek

Rüyada suratının şiştiğini görmek

Rüyada suratının şiştiğini görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, şansa, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına işaret eder.

Rüyada suratının şiştiğini gördüyseniz:

  • Ortam değişiklik gerektiriyor.

Rüyada suratının şiştiğini görmek mal mülk kazanacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, toplumda yükseleceğine delalettir.

Rüyada suratsız kadın görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada suratı asık birini görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada surata tükürmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada suratını beyaz görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına inanılır.

Rüyada birini suratı asık görmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine inanılır.

Rüyada yüz surat görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, işlerinin gerileyeceğine alamet eder.

Rüyada insan suratlı yılan görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments