Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeftali kokusu duymak

Rüyada şeftali kokusu duymak

Rüyada şeftali kokusu duymak yeni bir sosyal çevreye girileceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, karanlığın biteceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada şeftali kokusu duymak gördüyseniz:

  • Gerekli desteği hemen göstererek birşeylerin oluşmasına katıda bulunun.

Rüyada şeftali kokusu duymak yaşamını kolaylaştıracağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada nane kokusu duymak kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına işaret eder.

Rüyada çiş kokusu duymak çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, zararların üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kahve kokusu duymak aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına delalet eder.

Rüyada güzel kokular duymak başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine inanılır.

Rüyada güzel koku duymak sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz kokusu duymak sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada içki kokusu duymak içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments