Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanık kokusu almak

Rüyada yanık kokusu almak

Rüyada yanık kokusu almak anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, ayaklandıracağına, canın derdine düşeceğine, borcunun da hafifleyeceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanık kokusu almak gördüyseniz:

  • Acele hareketlere bağlı sakarlıklar dikkat gerektiriyor.

Rüyada yanık kokusu duymak verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanık kokusu almak keyfin ve huzurun yerinde olacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada şeftali kokusu duymak küs olduğu kişilerle barışacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine inanılır.

Rüyada et kokusu görmek kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına inanılır.

Rüyada güzel koku duymak yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, işinde zarar edeceğine delalettir.

Rüyada bebek kokusu görmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kokulu mum görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına alamet eder.

Rüyada parfüm kokusu duymak kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments