Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çam kokusu duymak

Rüyada çam kokusu duymak

Rüyada çam kokusu duymak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, başının belaya girmeyeceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada çam kokusu duymak gördüyseniz:

  • Durumu iyice kızdırmanın bir faydası olmayacağından kontrollü olmanızda fayda var.

Rüyada çam kokusu duymak kırılan kalplerin tekrar barışacağına, kırgınlıkların biteceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine işarettir.

Rüyada çam kokusu almak eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada balık kokusu duymak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına yorulur.

Rüyada sigara kokusu duymak fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada rutubet kokusu duymak iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada yanık kokusu duymak akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, maddi gücünü yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yemek kokusu duymak büyük zararlar getireceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, refah içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada soğan kokusu duymak parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments