Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanık kek görmek

Rüyada yanık kek görmek

Rüyada yanık kek görmek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, kendi işinin sahibi olacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına işarettir.

Rüyada yanık kek gördüyseniz:

  • Ev ya da ailenizle ilgili masraflarınızda artış olabilir.

Rüyada yanık kek görmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kek yediğini görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine delalettir.

Rüyada kek kurabiye görmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek kek görmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, malın bereketinin artmasına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kek yapmaya çalışmak eğlenceli günler yaşayacağına, kazancının ilk önce azalacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kekler börekler görmek işinden uzaklaşacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada paket kek görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıslak kek yemek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments