Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kek yediğini görmek

Rüyada kek yediğini görmek

Rüyada kek yediğini görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, günahların af olacağına, planlı ve programlı davranacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine alamet eder.

Rüyada kek yediğini gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizde ya da iş birliğinizde ani değişiklikler veya ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada çikolatalı kek yediğini görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak kek yediğini görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine işarettir.

Rüyada kakaolu kek yediğini görmek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, anne baba dualarının alınacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kek yediğini görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada kek hamur yapmak en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, dolayısıyla geleceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kek satın almak işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine delalet eder.

Rüyada cevizli kek görmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine inanılır.

Rüyada kek yapıp yemek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments