Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paket kek görmek

Rüyada paket kek görmek

Rüyada paket kek görmek verilen kararların geri çekileceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine alamet eder.

Rüyada paket kek gördüyseniz:

  • Aşk, iş, sağlık alanlarında türlü fırsat, olanak veya şans yüzünü gösterecek.

Rüyada paket kek görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada paket kına görmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada paket çay görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada paket paket çay görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada ölüden paket almak kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, yaptığı işte sivrileceğine, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada paket kahve almak yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada iki paket sigara görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir paket tuz görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments