Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kekler börekler görmek

Rüyada kekler börekler görmek

Rüyada kekler börekler görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, kurtuluşa ereceğine, hayalkırıklığı duyacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada kekler börekler gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıp, ölüyü diriltmek peşinde koşmaktan vaz geçmelisiniz.

Rüyada börek kek yemek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kek börek görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine inanılır.

Rüyada börek kek görmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kek börek yapmak maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada kekler börekler görmek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada pasta börek kek görmek hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kek börek yemek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kek tatlı görmek hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments