Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kek yapmaya çalışmak

Rüyada kek yapmaya çalışmak

Rüyada kek yapmaya çalışmak akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, ünleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, şansın açılacağına, arkasından gıybet edeceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kek yapmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Etkili bir kişi, işyerinizde sizinle ilgili oluşan olumlu düşünceleri değiştirmek amacıyla harekete geçebilir.Biraz dikkatli olursanız olayların gidişatını kendi lehinize çevirebilirsiniz.

Rüyada kek yapmaya çalışmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatının bozulacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Rüyada üzümlü kek yemek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, çok zor duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada kek pasta görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kek kalıbı görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslak kek yemek maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, rüya sahibinin uyarı alabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kek almak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine alamet eder.

Rüyada vişneli kek görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine inanılır.

Rüyada kek yiyen birini görmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments