Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangının söndürüldüğünü görmek

Rüyada yangının söndürüldüğünü görmek

Rüyada yangının söndürüldüğünü görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine tabir olunur.

Rüyada yangının söndürüldüğünü gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.

Rüyada yangının söndürüldüğünü görmek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, resmi bir göreve getirileceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yangını söndürdüğünü görmek işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yangın söndürdüğünü görmek bol rızık elde edeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yangın söndürmeye çalışmak kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada yangını üfleyerek söndürmek daha fazla yakınlaşacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yangın söndürmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına inanılır.

Rüyada yanan yangını söndürmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine alamet eder.

Rüyada orman yangınını söndürmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sorunların günden güne artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments