Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangını söndürdüğünü görmek

Rüyada yangını söndürdüğünü görmek

Rüyada yangını söndürdüğünü görmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yangını söndürdüğünü gördüyseniz:

  • Herşeyin içine gözü kapalı şekilde dalabilecek kadar şanslısınız.

Rüyada yangının söndürüldüğünü görmek hainlik yapacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yangın söndürme tüpü görmek rahat bir hayat sağlayacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yangın söndürmeye çalışmak uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada evdeki yangını söndürmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yangın söndüğünü görmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, çok eğleneceğine, mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Rüyada yangını söndürmeye çalışmak rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, zor durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada orman yangınını söndürmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yangını hortumla söndürmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments