Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangını üfleyerek söndürmek

Rüyada yangını üfleyerek söndürmek

Rüyada yangını üfleyerek söndürmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yangını üfleyerek söndürmek gördüyseniz:

  • Hızlı hareket etmeniz durumunda istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz.

Rüyada orman yangın söndürmek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yangın söndürme tüpü görmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine delalet eder.

Rüyada küçük yangın söndürmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yangının yağmurla söndüğünü görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yangını suyla söndürmek iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine delalettir.

Rüyada yangını söndürdüğünü görmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, sorunların çabucak atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yangın söndüğünü görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada evdeki yangını söndürmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments