Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangın söndürmek

Rüyada yangın söndürmek

Rüyada yangın söndürmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, yokluk çekmeyeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına rivayet eder.

Rüyada yangın söndürmek gördüyseniz:

  • Bir süredir, çevrenizdeki bazı kişilerin fikir veya eylemleri aslında bir istikrar içeriyor veya söylediklerinde gerçeklik payı olabilir.

Rüyada yangın söndürdüğünü görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yangını söndürmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine delalet eder.

Rüyada küçük yangın söndürmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yangının söndüğünü görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine rivayet eder.

Rüyada yangın söndürmeye çalışmak rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ev yangını söndürmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde çıkan yangını söndürmek zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine alamet eder.

Rüyada yangın söndürmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments