Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangın söndürmeye çalışmak

Rüyada yangın söndürmeye çalışmak

Rüyada yangın söndürmeye çalışmak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada yangın söndürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun sorumluluk altına girmemeye çalışın.

Rüyada yangın söndürmeye çalışmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, evine haciz geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yangını söndürmeye çalışmak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına işaret eder.

Rüyada yangın görüp söndürmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, yeni bir iş bulacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada yangını toprakla söndürmek zorlu bir dönem geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine delalettir.

Rüyada yangının söndüğünü görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, aile hayatının kötüye gideceğine rivayet eder.

Rüyada yangının yağmurla söndüğünü görmek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada küçük yangın söndürmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine rivayet eder.

Rüyada orman yangınını söndürmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments