Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangın söndürdüğünü görmek

Rüyada yangın söndürdüğünü görmek

Rüyada yangın söndürdüğünü görmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, kişinin fena halde yanılacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yangın söndürdüğünü gördüyseniz:

  • Fazla tereddüt etmemelisiniz.

Rüyada suyla yangın söndürmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına delalettir.

Rüyada yanan yangını söndürmek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, moralinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yangını söndürmeye çalışmak rahat geçinerek yaşayacağına, vefalı bir insan olacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada yangın söndüğünü görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yangın söndürdüğünü görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına inanılır.

Rüyada evde çıkan yangını söndürmek çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada orman yangınını söndürmek şanssızlık yaşanacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir yangını söndürmek rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments