Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan yangını söndürmek

Rüyada yanan yangını söndürmek

Rüyada yanan yangını söndürmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine delalettir.

Rüyada yanan yangını söndürmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi anlaması zaman alabilir veya hiçbir şekilde odaklanamayabilirler.

Rüyada yanan yangını söndürmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine delalettir.

Rüyada orman yangın söndürmek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine işaret eder.

Rüyada yangın görüp söndürmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük yangın söndürmek ağız tadının kaçacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına delalet eder.

Rüyada yangının yağmurla söndüğünü görmek rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine alamet eder.

Rüyada evde yangın söndürmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına inanılır.

Rüyada yangın söndüğünü görmek çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyla yangın söndürmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments