Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangını söndürmek

Rüyada yangını söndürmek

Rüyada yangını söndürmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine yorulur.

Rüyada yangını söndürmek gördüyseniz:

  • Kendi planlarınızı gerçekleştirmek için yapacağınız teşebbüsler sonuçsuz kalabilir.

Rüyada yangını toprakla söndürmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yangın söndürdüğünü görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada yangını söndürmek huzurlu günlerin geleceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yangını üfleyerek söndürmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayallerinin de yarım kalacağına alamet eder.

Rüyada yangın söndürmek rahata kavuşmaya, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, borçlanacağına tabir olunur.

Rüyada yangını söndürmeye çalışmak ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada ev yangını söndürmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yangını hortumla söndürmek fakir fukaraya yardım edeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments