Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangını söndürmeye çalışmak

Rüyada yangını söndürmeye çalışmak

Rüyada yangını söndürmeye çalışmak ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, isteklerine kulak vereceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine işaret eder.

Rüyada yangını söndürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Yalnız size yakınlaşmak isteyen birisinin rahatsız edici davranışlarına katlanmak zorunda kalacaksınız.

Rüyada yangını söndürmeye çalışmak çok büyük üzüntü yaşayacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yangın söndürmeye çalışmak bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev yangını söndürmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yangını hortumla söndürmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, parasız günler geçireceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına tabir olunur.

Rüyada yangını söndürmek bundan hayır göreceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada yangının yağmurla söndüğünü görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada hortumla yangın söndürmek olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına delalettir.

Rüyada küçük yangın söndürmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, büyük borçlar alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments