Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangını toprakla söndürmek

Rüyada yangını toprakla söndürmek

Rüyada yangını toprakla söndürmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına işarettir.

Rüyada yangını toprakla söndürmek gördüyseniz:

  • Kısa masafeli yolculuklar ya da ziyaretler belli anlaşmaların neticelenmesinde veya belli kararlar almanızda etkili olabilir.

Rüyada yangını toprakla söndürmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına delalettir.

Rüyada evdeki yangını söndürmek ailevi sorunlar yaşanacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yangını üfleyerek söndürmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine delalettir.

Rüyada evde çıkan yangını söndürmek rahat edeceğine, her daim bereketli işler yapacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına alamet eder.

Rüyada hortumla yangın söndürmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada ev yangını söndürmek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine tabir olunur.

Rüyada yangın söndürme tüpü görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada orman yangını söndürmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments