Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangını hortumla söndürmek

Rüyada yangını hortumla söndürmek

Rüyada yangını hortumla söndürmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, huzurlu bir hayat süreceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yangını hortumla söndürmek gördüyseniz:

  • İşi eğlenceyle karıştırmanız durumunda sonuçları hoş olmayabilir.

Rüyada hortumla yangın söndürmek tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, variyetinin her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yangını hortumla söndürmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada hortumla ateş söndürmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada hortumla ateşi söndürmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada yangının yağmurla söndüğünü görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına işarettir.

Rüyada yangın söndürmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yangın söndüğünü görmek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işarettir.

Rüyada ev yangını söndürmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments