Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangını önlemek

Rüyada yangını önlemek

Rüyada yangını önlemek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, aksine daha da zorlaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yangını önlemek gördüyseniz:

  • Bazı olayların dışında kalmanızda fayda var.

Rüyada yangını önlemek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, geçim derdine düşeceğine delalet eder.

Rüyada mezarlık yangını görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okul yangını görmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına inanılır.

Rüyada yangının söndürüldüğünü görmek komşular tarafından kötülenileceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına tabir olunur.

Rüyada komşunun evinde yangın çıktığını görmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yangını söndürmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, gelir elde edeceğine, hayata karşı cesaretleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yangın merdiveninden çıkmak borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına işaret etmektedir.

Rüyada yangın görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments