Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangın görmek

Rüyada yangın görmek

Rüyada yangın görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yangın gördüyseniz:

  • Haddini aşan cümleler, ağızdan kaçan laflar veya sert cümleler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada yanlışlıkla yangın çıkarmak aile hayatlarını bozulacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evinde yangın görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yangından kurtulmak dertlerinin bitip huzura ereceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına delalet eder.

Rüyada birini yangından kurtarmak sıkıntılarının artacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yangına su atmak kazancının ve canın güvence altında olacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine yorulur.

Rüyada işyerinde yangın görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine rivayet eder.

Rüyada yangından çıkmak ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına işaret eder.

Rüyada yangın izlemek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments