Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangın merdiveninden çıkmak

Rüyada yangın merdiveninden çıkmak

Rüyada yangın merdiveninden çıkmak rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hedeflerine yaklaşacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yangın merdiveninden çıkmak gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almaya veya size ek sorumluluklar yüklemeye çok hevesli kişilere ödün vermemelisiniz.

Rüyada yangın merdiveninden çıkmak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yangın merdiveni görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yangın merdiveninden inmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yangının içinden çıkmak daha geniş rızık elde edeceğine, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yangından çıkmak doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine yorulur.

Rüyada döner merdiven çıkmak aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, geçim derdinin kalmayacağına, hasretin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin merdivenlerini çıkmak aşık olacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastane merdiveni çıkmak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments