Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okul yangını görmek

Rüyada okul yangını görmek

Rüyada okul yangını görmek kimseye minnet etmeyeceğine, yaşamının tazeleneceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada okul yangını gördüyseniz:

  • Şüphecilik sorunlara neden olabilir.

Rüyada okulda yangın görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, en çetin zorlukların aşılacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada okulda yangın çıktığını görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına alamet eder.

Rüyada okul yangını görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yangın söndürdüğünü görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, çok büyük zararlar edeceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yangından kurtulduğunu görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine delalet eder.

Rüyada yangının içinde olmak takdir edileceği işler yapacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına alamet eder.

Rüyada yangına gitmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına yorulur.

Rüyada dağlarda yangın görmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments