Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun evinde yangın çıktığını görmek

Rüyada komşunun evinde yangın çıktığını görmek

Rüyada komşunun evinde yangın çıktığını görmek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, hak yemeyeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, çözümlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada komşunun evinde yangın çıktığını gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.Ani patlamalar yolunda giden ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada komşunun evinde yangın çıktığını görmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine işarettir.

Rüyada komşunun evinde yangın görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına işarettir.

Rüyada evin içinde yangın çıktığını görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinde yangın çıktığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, geçim derdi çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada komşuda yangın görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına işarettir.

Rüyada ormanda yangın çıktığını görmek daha çok dünya malı edineceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine alamet eder.

Rüyada işyerinde yangın çıktığını görmek kazancının çoğalacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet eder.

Rüyada mahallede yangın çıktığını görmek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments