Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlık yangını görmek

Rüyada mezarlık yangını görmek

Rüyada mezarlık yangını görmek helal ve geniş rızık elde edeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada mezarlık yangını gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek yada bilmeyerek, bir işinizi engellemesi mümkündür.

Rüyada mezarlıkta yangın görmek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine rivayet eder.

Rüyada mezarda yangın görmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine delalet eder.

Rüyada mezarlık yangını görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, yükünün hafifleyeceğine, şerefe ve izzete delalettir.

Rüyada yangın yeri görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada suyla yangın söndürmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yangında kalmak saygının ve iletişimin bozulacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada tarlada yangın görmek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına alamet eder.

Rüyada yangın ortasında kalmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments