Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duman ve ateş görmek

Rüyada duman ve ateş görmek

Rüyada duman ve ateş görmek prestij sahibi olunacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada duman ve ateş gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçınmakta fayda var.

Rüyada ateşsiz duman görmek güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, huzursuzlukların son bulacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada duman ve ateş görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dumansız ateş görmek bereket ve zenginlik olacağına, işlerinin açılacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah duman ve ateş görmek isteklerini yerine getireceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada ateşle duman görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına işarettir.

Rüyada ateş dumanı görmek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, haklılığının anlaşılacağına işaret eder.

Rüyada dumansız ateş yakmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine inanılır.

Rüyada ateş duman görmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments