Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden duman çıktığını görmek

Rüyada yerden duman çıktığını görmek

Rüyada yerden duman çıktığını görmek isyan edeceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, beklediklerini duyacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yerden duman çıktığını gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz değişiklikleri olumsuz karşılamamalısınız.

Rüyada yerden duman çıktığını görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada bir yerden duman çıktığını görmek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet eder.

Rüyada bir evden duman çıktığını görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine tabir olunur.

Rüyada dağdan duman çıktığını görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzından duman çıktığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada çatıdan duman çıktığını görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinden duman çıktığını görmek tartışmaların sonlandırılacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacadan duman çıktığını görmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments