Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okul merdiveninden inmek

Rüyada okul merdiveninden inmek

Rüyada okul merdiveninden inmek eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, bolluk içinde yaşamaya, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, kazancını çoğaltacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına rivayet eder.

Rüyada okul merdiveninden inmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren alanlarda bambaşka bir yöne çekildiğinizi hissediyor olabilirsiniz.

Rüyada okul merdivenlerinden inmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine delalet eder.

Rüyada okul merdiveninden inmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada okul servisinden inmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hızlı merdivenlerden inmek bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dik merdiven inmek büyük başarılara işlere imza atılacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yangın merdiveninden inmek huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ibadete ağırlık verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven çıkıp inmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir merdivenden inmek çok sevilen bir kişi olunacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments