Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangın merdiveni görmek

Rüyada yangın merdiveni görmek

Rüyada yangın merdiveni görmek geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, yolculuğa çıkmaya, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına yorulur.

Rüyada yangın merdiveni gördüyseniz:

  • Herkes kendi istekleri konusunda ısrarcı olabilir.

Rüyada yangın merdiveni görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yangın merdiveninden çıkmak hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine inanılır.

Rüyada yangın merdiveninden inmek kendini toparlayamayacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, büyük zararlar getireceğine işarettir.

Rüyada ormanda yangın görmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada orman yangını görmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine delalettir.

Rüyada yangında birinin öldüğünü görmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, şansının artacağına işarettir.

Rüyada camide yangın görmek helal lokmalar yiyeceğine, zarara uğrayacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yangın duman görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments