Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde duman görmek

Rüyada evde duman görmek

Rüyada evde duman görmek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, bunalıma gireceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine işarettir.

Rüyada evde duman gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi, iş hayatınızı veya iş birliklerinizi ilgilendiren konularda hassasiyet gerektiren olaylar yaşanabilir.

Rüyada evden duman çıktığını görmek kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına delalettir.

Rüyada evden beyaz duman çıktığını görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine işarettir.

Rüyada evde duman görmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada bir evden duman çıktığını görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada evden duman çıkmasını görmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, hayata küseceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dumanlı ev görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada evi dumanlı görmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde siyah duman görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments