Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara duman görmek

Rüyada kara duman görmek

Rüyada kara duman görmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, küslerin barışacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada kara duman gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bazı sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Rüyada kara duman görmek her zaman hak ettiğini alacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine rivayet eder.

Rüyada kara dumanlar görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sobada duman görmek geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duman ve ateş görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına yorulur.

Rüyada duman görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, doyasıya sefasını süreceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateşle duman görmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, rızkının sonsuz olacağına işarettir.

Rüyada dağdan duman çıktığını görmek kazancın daha da artacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada bir yerden duman çıktığını görmek ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments