Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut fidesi görmek

Rüyada armut fidesi görmek

Rüyada armut fidesi görmek yüksek makamlara geleceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, kul hakkına girmeyeceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına rivayet eder.

Rüyada armut fidesi gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri ya da önemsediğiniz ilişkileri ihmal etmemenizde fayda var.

Rüyada armut fidesi görmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada yeşil domates fidesi görmek adından konuşulur olacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada domates fidesi dikmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada zeytin fidesi dikmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, büyük atılımlar yapacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine inanılır.

Rüyada sebze fide görmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fasulye fidesi dikmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, kalp kırıklığı olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil biber fidesi dikmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gül fidesi dikmek büyük atılımlar yapılacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments