Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patates fidesi görmek

Rüyada patates fidesi görmek

Rüyada patates fidesi görmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada patates fidesi gördüyseniz:

  • Kimseyi tolere etmek zorunda hissetmemelisiniz.

Rüyada patates fidesi görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada çilek fidesi görmek koşulların her geçen gün düzeleceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına işaret eder.

Rüyada sebze fidesi görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, kazancın günden güne düşeceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gül fidesi dikmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada ceviz fidesi dikmek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada karpuz fidesi görmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada badem fidesi görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada kıvırcık fidesi görmek o kapıyı kapatacağına, kişinin gönlünü alacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments