Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilek fidesi dikmek

Rüyada çilek fidesi dikmek

Rüyada çilek fidesi dikmek sıkıntıların son bulacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına rivayet eder.

Rüyada çilek fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Belli planları değiştirmek ya da uygulanması için ısrarcı olmak, farklı şekilde yorumlanmanıza neden olabilir.

Rüyada çilek fidesi dikmek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hem yeni yerler göreceğine inanılır.

Rüyada çilek fidesi görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına işarettir.

Rüyada patlıcan fidesi dikmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada marul fidesi dikmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada elma fidesi dikmek onlara hayrının dokunacağına, rahat erileceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine işaret eder.

Rüyada çiçek fidesi dikmek parasız günler geçireceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada nar fidesi dikmek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada salatalık fidesi dikmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments