Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biber fidesi görmek

Rüyada biber fidesi görmek

Rüyada biber fidesi görmek dayanışma içinde kalacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, muradına eremeyeceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada biber fidesi gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınıza gelince; duygularınızdaki kırgınlık süregitmekle birlikte karşı cinsten başka bir kişi yardımınıza yetişecek.

Rüyada yeşil biber fidesi görmek sorunlarının çözüme kavuşacağına, dertlerinin artacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına alamet eder.

Rüyada yeşil biber fidesi dikmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada biber fidesi görmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına işarettir.

Rüyada biber fidesi dikmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada domates biber fidesi görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına işaret eder.

Rüyada sebze fide görmek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, kazancın devamlı olacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada soğan fidesi görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, büyük bir üne sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada fasulye fidesi görmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments