Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan beyaz mum görmek

Rüyada yanan beyaz mum görmek

Rüyada yanan beyaz mum görmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına inanılır.

Rüyada yanan beyaz mum gördüyseniz:

  • Hareketleriniz imajınızı etkileyebilir.

Rüyada yanan beyaz mum görmek pişman olacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada yanan mumu söndürmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yeni insanlarla tanışacağına rivayet eder.

Rüyada yanan mum görmek yapılan işte ustalaşılacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta yanan mum görmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, zor zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yanan kırmızı mum görmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına alamet eder.

Rüyada beyaz mum almak kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, zor ve kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz mum görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine delalettir.

Rüyada mumbar doldurmak maddi gücünün yerine geleceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments