Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mumu söndürmek

Rüyada mumu söndürmek

Rüyada mumu söndürmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, sevindirici şeyler duymaya, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mumu söndürmek gördüyseniz:

  • Sizi seven veya sizinle ilgilenen birisinin desteğini ya da yardımını alabilirsiniz.

Rüyada mum söndüğünü görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Rüyada mumun söndüğünü görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mumu söndürmek hayırlı işlerde yer alacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanan mumu söndürmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına delalet eder.

Rüyada mum söndürmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, yalan söylemeyeceğine delalettir.

Rüyada karın mumbar temizlemek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mum ve şamdan görmek kırgınlık yaşanacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, ferah bir eve geçileceğine rivayet eder.

Rüyada çok sayıda mum görmek bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments