Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta yanan mum görmek

Rüyada mezarlıkta yanan mum görmek

Rüyada mezarlıkta yanan mum görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, gözyaşının dineceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, yaşamın kolaylaşacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıkta yanan mum gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden gelebilecek olan kısıtlamalar hat safhaya ulaşabilir.

Rüyada mezarlıkta yanan mum görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanan mum görmek rızkın gittikçe azalacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına yorulur.

Rüyada yanan mumu söndürmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada yanan beyaz mum görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, korkularının üzerine gideceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına işaret eder.

Rüyada yanan kırmızı mum görmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada mezarlıkta mum yakmak içinden çıkılmaz bir hal alacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada mezarda mum yakmak kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada mezara mum dikmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments