Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mum söndüğünü görmek

Rüyada mum söndüğünü görmek

Rüyada mum söndüğünü görmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, ailesinden hayır göreceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, sağlığın da bozulacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada mum söndüğünü gördüyseniz:

  • İnsani ilişkiler sizde sebepsiz sıkıntı ya da üzüntülere sebep olabilirler.

Rüyada mumun söndüğünü görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mum söndürmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine inanılır.

Rüyada mumu söndürmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mum söndüğünü görmek karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada yanan mumu söndürmek faturaların biriktikçe birikeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına delalet eder.

Rüyada pastanın üzerinde mum görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına alamet eder.

Rüyada pasta üstünde mum görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, iyi şartlara kavuşacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muma üflemek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments