Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan gemi görmek

Rüyada yanan gemi görmek

Rüyada yanan gemi görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, hem dua alacağına, mal sahibi olacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanan gemi gördüyseniz:

  • Size yararlı tavsiyelerde bulunabilecek kişilerle bir araya gelebilir veya sadık çalışnlar edinebilirsiniz.

Rüyada yanan gemiden kurtulmak kendini yiyip bitireceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Rüyada yanan gemi görmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada geminin limana yanaştığını görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin yanarak öldüğünü görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, yüzünü güldüreceğine delalettir.

Rüyada annesini yanarken görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada yana soba görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, onun istediği yoldan gideceğine inanılır.

Rüyada yanan kale görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanan ampul görmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments